glavni izbornik

Reklame

regate
Vrijeme sajmova!
London Boat Show 2004tekst i slike preuzete sa: www.neilpryde.com
prijevod: www.surfmania.net

Dva najveća europska sajma su iza nas. U Dusseldorfu održan je Boat Show na kojem iz godine u godinu nastupa sve manji broj proizvođača iz windsurfing industrije. Ove godine nastupio je samo Hifly i nije bilo nikakvih windsurfing atrakcija kao što je to znalo biti prije tri ili više godina.
Nasuprot tome probudio se London Boat Show. U Londonu se nakon niza godina ne izlaganja vratila windsurfing industrija i to u velikom stilu. Uz izlaganje najvećih u Londonu je održano i veliko windsurfing indor natjecanje, to jest više njih.

Na rub jednog bazenčića Englezi su poslagali 25 ventilatora koji su proizvodili samo 30 čvorova.
Evo ukratko najzanimljivijeg natjecanja i najzanimljivijeg trenutka; Ricardo Campelo (Neil Pryde, JP) dao je sve od sebe, da ispred gomile u publici, odnese pobjedu u finalu uzbudljivog jump eventa na što atraktivniji način. Nakon ranije završenih Slalom & Freestyle finala jump rump show je bilo ono što su svi čekali i Ricardo je gomilu ostavio bez daha sa nevjerojatnim indoor push loopom s kojim si je osigurao sigurnu pobjedu.


Uglavnom svi od organizatora, sponzora do publike bili su toliko zadovoljni da su za sljedeću godinu najavili još veće i jače natjecanje.
Za one koji hoće cijeli event report neka posjete www.pwawourldtour.com


(c) WSurf 2003. Sve prijedloge, sugestije i komentare šaljite webmasteru.